Telefoonnummer

+123-456-7890

Email

mail@domain.com

Openingstijden

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Psicologia online

Specifieke informatie over Psicologia op het web zal één doel dienen: het zal aangeven wat voor soort psychologische aandoening geassocieerd is met de gebieden waarop je je richt, of je deze aandoening hebt of niet, en wat het verschil is tussen deze aandoening en andere aandoeningen die erop lijken, of de meeste vergelijkbare aandoeningen. De zoeker die hulp zoekt bij het toepassen van de in de site genoemde technieken, zal dan niet vinden wat hij zoekt door een willekeurige zoektocht op het internet of in de boekhandel, maar door op een site te zijn die betrekking heeft op zijn specifieke behoefte.

Wanneer u naar een hypnotherapeut gaat of oefent over hypnotherapie, gaat u een groot deel van de tijd doorbrengen met naar hen te luisteren. Ze zullen geïnteresseerd zijn in jou en willen helpen om je te helpen. Ze moeten echter geen vijand voor je zijn, want ook zij hebben hun eigen agenda, en dat is helpen. Die agenda zal worden bepaald door de beloningsstructuur waarbij je betrokken kunt raken naarmate je vordert in een reeks sessies waarin je verschillende kwesties doorloopt. U kunt zich op veel zaken richten, maar deze psychologische niveaus mogen niet worden genegeerd, alleen omdat u de kwestie van een bepaalde patiënt niet met succes in één sessie hebt kunnen oplossen. Uw therapeut zal ook verschillende interesses hebben, wat de aard van de sessies zal beïnvloeden.

Het laatste wat een professional in de psychologie je zal vertellen is dat ze hun sessies strikt om hun eigen redenen houden. Ze zullen je nooit vertellen, maar voor hun eigen gewin als ze dat wel doen, dat ze het alleen maar doen om jou te helpen. Op het slagveld is onze soldaten verteld dat “we veel mannen verliezen van hun laatste dagen in actieve dienst, maar we zullen ook een register bijhouden van hun ziektes en verwondingen bij ontslag. Vergeet niet dat wanneer je de strijd van het leven voert, je de strijd zult verliezen, maar de weg van de loopgraven is de kaart voor de overwinning.

Iemand die ziek is, is vaak een obscure figuur omdat hij zoveel tijd te verliezen heeft. Als de patiënt hen niet kan zien, verliezen ze hun interesse. Een emotioneel probleem kan zo erg zijn dat we iemand voortdurend psychoanalyseren en we nooit het patroon zien van wat hen in die toestand heeft gebracht. Ze willen altijd een reuzenrad nemen om uit hun emotionele toestand en in hun realiteit te komen, maar ze zien het niet. Zij hebben een professional nodig die is als een vroedvrouw die hen vanaf de grond stuurt en leidt, uit een bepaald punt of een aanvaardbaar incident zonder de patiënt of zijn emotionele toestand in gevaar te brengen. Iemand die een “basket case” is, is een mooi voorbeeld van een persoon die in één richting is gebogen en WAAROM, in plaats van te kijken naar de huidige mogelijkheden en opties voor verandering.

Velen zullen zich afvragen waarom een noodcentrum in de buurt was, waarom dit soort mentale therapie nodig was, en waarom ze een kleine prijs boden. De waarheid is dat het perspectief hen hiertoe aanzet. Een groot deel van de geschiedenis van de psychologie zoals wij die kennen is een geschiedenis van onderwijzen die begon met Freud in 1856. Freud’s bevindingen stelden hem in staat de betekenis te begrijpen van vele stoornissen zoals krankzinnigheid, fobieën, neurose en geestesziekten. Zo werkte de man die bekend staat als analist Baudot, niet te verwarren met de naam, voor Freud, in Duitsland. Na deze lange observatie en arbeid, en met de hulp van Freud en zijn patiënt Baudot, was hij in staat zijn theorieën over het onderbewuste en het onbewuste te formuleren. De theorie van voorbereiding en hersenspoeling was zijn nalatenschap. Een van zijn theorieën was de “L-krul sensatie”. Dit is een leerproces of herinnering. Psychologen zouden later beschrijven dat de “L-krul sensatie” zou optreden in bepaalde situaties zoals deze.

Op 5 november kwamen afgevaardigden, belast met het bespreken van Beckwith’s theorie en deze vervolgens te vergelijken met de bekende feiten of definities van de aard van de mens,itution bijeen om een beslissende verklaring af te leggen. In deze vergadering verwezen zij naar gelijksoortige ervaringen als een “gewoonte en omgeving” voor therapie, evenals traditioneel beschouwd als psychotherapie. Eerder was Freud tot de conclusie gekomen dat de “L-krul sensatie” de gedachte-impuls was binnen het menselijk psychologisch systeem. Nieuwsgierig geworden, presenteerden de collega’s hun onderzoek en onderbouwden hun conclusies. Binnen deze context beschreven zij het als een nuttig vrijgavemechanisme waardoor de geest ideeën opvat en begrijpt.

 

Lees meer

Psicologa 
Psicoterapia 

 

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.