Telefoonnummer

+123-456-7890

Email

mail@domain.com

Openingstijden

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Nagelkunst is een set van haar eigen schoonheid. Het is een vreugde, een medium en een activiteit. Als vrouwen brengen we vaak onze avonden door in een salon om ons op te knappen, misschien met een hele lading nagels waar onze favoriete nagellak op is gespoten. En als je dan ’s morgens wakker wordt en beseft dat je honger gaat hebben, ga je terug naar de salon om je nagels bij te lakken. Na een uurtje ben je klaar om de wereld te ontmoeten. Dit is de wereld van de ontwikkelde wereld. Waar de vrouwen van vandaag hun rijkdom tonen. Waar de vrouwen van morgen zullen werken. Waar de vrouwen van vandaag in het nu leven.

In Theressay heeft The Water Clinic een wekelijkse serie thuismanicures geïntroduceerd, in centra in heel Theressay, Thessalonigova en Plzenzig. Weken achter elkaar heeft elk huis een ander thema: squeaky clean, inside-out, Polishless, Holsberry, ginormous, calcium, questionnaire, bubbles, rain of jazz, elk huis staat de hele week in het teken van de wekelijkse manicure. Het schema is wekelijks klassikaal een mix van theorie en praktisch werk. Het praktische gedeelte gaat eigenlijk over in het schema van de volgende week. Dus, als u denkt dat thuis manicure beoefenen misschien leuk is, zult u blij zijn te weten dat Theressay, Thessalonigova en Plzenugarka u dit plezier bieden!

PolishLess. In Theressay zijn er eigenlijk twee centra: één voor de basis manicure (tot tenen met nagelriemgel en lotion) één voor de speciale manicure (roze vingernagels met glitterlak). Als u moe bent van het nadenken en het wachten tot uw nagels droog zijn, kunt u uw nagels in een half uur laten lakken. Het resultaat is veel professioneler en bevredigender. In Thessalonigova kunt u ze laten zetten met gel (geldt niet voor roze nagels in Thessalonigova) of kalk, die ze na een week aanbrengen een nieuwe gezonde uitstraling geven. In Plzenohl kunt u ze in een salon laten polijsten en vormen, net als bij een gewone manicurebeurt.

Elke week wordt er een ander ontwerp gepresenteerd op een krijtbord. De kobaltblauwe en fluorescerend roze tinten van Eyezzess zijn altijd een topper.

En de wekelijkse Top Tien is altijd een grote verrassing. Zo werd pas de dag voor Theressay de Top Tien lipstick onthuld in het Thessalonigova nagelstudio. Deze kleur werd alleen verkocht in Theressay en was de volgende dag al weg. Alleen de dag ervoor had Salonats een speciale promotie gelanceerd voor Theressay diamant en parel manicure en pedicure bij de aankoop van een lidmaatschap. En de volgende week waren de nagels voor iedereen verboden terrein.

Natuurlijke nagelverzorging is niet moeilijk en kan gemakkelijk in uw wekelijkse routine worden opgenomen. Een van de meest populaire nagelbehandelingen zijn manicure en pedicure. Natuurlijke handverzorging!

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.