Telefoonnummer

+123-456-7890

Email

mail@domain.com

Openingstijden

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Kraamzorg Schiedam

Tijdens de kraamperiode is het van groot belang de ruimte van uw baby te respecteren, zodat uw baby zich normaal kan ontwikkelen en tijdens de zwangerschap een gezond gewicht heeft (bespaart en groter dan gemiddeld). Het doel bij elke bevalling is om u een zo veilig mogelijke bevalling te bezorgen. Bij Kraamzorg Het Groene Kruis wordt dat doel elke keer weer bereikt en neemt het team alle maatregelen die nodig zijn voor een zo min mogelijk belastende bevalling voor jou en je baby.

mis-waardering vanUp , Up en Up

Sommige aanstaande moeders denken misschien dat ze veel hebben – vandaar een zwaardere baby. Door bij de bevalling aanwezig te zijn, begeleidt de kraamverzorgster u bij de stappen van de bevalling, zodat de grootte van de baby’s beheersbaar is. Als je je niet op je gemak voelt tijdens de bevalling, is het niet de bedoeling dat je jezelf te veel onder druk zet! Het besluit om voor een natuurlijke bevalling te gaan (zonder medicijnen) is een elegante oplossing om dit deel van de geboorte te overwinnen. Dit is de eerste stap naar het natuurlijke proces – waarin de baby groeit, en meer in contact komt met de buitenwereld.

Alles aan een bevalling is moeilijk… Maar een natuurlijke bevalling is makkelijk!

Het hele geboorteproces is natuurlijk, maar het moeilijkste deel is het deel over hoe je je erbij voelt! Afgezien daarvan is het het meest luxueuze en allesomvattende deel van de geboorte, en het meest belangrijke voor de algemene gezondheid van de baby. Als het goed wordt aangepakt, kan het een bijzonder moment zijn om mee te maken! Je kunt je door de pijn heen slaan en je toch zelfverzekerd voelen, en de baby zal zich ook zelfverzekerd voelen. De zwangerschapsperiode kan pijnlijk zijn voor een koppel, anders is het bijna als een affaire op zich. En als de baby zich goed voelt, is het veel makkelijker om te bevallen. Dus als je je sterk en zelfverzekerd voelt, hebben zowel moeder als baby meer kans op een normale, probleemloze, ietwat snelle bevalling…

Jouw perceptie van hoe een bevalling zou moeten voelen, is de sleutel… Het moment genoeg koesteren betekent de batterijen op voorhand loslaten. Het je niet vertellen is geen optie – omdat je lichaam het niet zal toelaten. Dus maak het jezelf gemakkelijk, door te gaan zitten en te ontspannen, al is het maar voor een seconde. Wat u op dit punt doet, hangt volledig van u af. Neem de tijd, en probeer je niet te veel te concentreren op hoe je je voelt, maar meer op wat je ziet en voelt. Comfortabel zijn is de formule vanaf hier. En waarschijnlijk zul je het ’tintelende gevoel’ – dat kan aanvoelen als een licht geval van ongesteldheid – niet eens merken voor of na. Vergeet niet te blijven staan zolang je comfortabel bent, dat doe ik ook, het helpt me ook ontspannen te voelen – hoewel ik nooit overdreven Calculator-snel ben! Zand liefhebberarette qadentale ademhaling en Ben-Bronzen. Ik zou ook graag het belang van het ondersteunen van je schouders willen noemen! (Het belangrijkste, de geboorte bal! Probeer de meest comfortabele houding te vinden waarin je zo weinig of zo veel kunt werken als je wilt)!

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.