Telefoonnummer

+123-456-7890

Email

mail@domain.com

Openingstijden

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Voetreflex Eindhoven

Reflexologie behelst de vloeiende beweging van de gecombineerde huid van meer dan driehonderd botten die de voet vormen (een uiterst gecompliceerde reflex). Dit is, volgens de reflexologie theorie, de basis van reflexbehandeling.

Voet reflexologie houdt in dat de voeten worden gemasseerd, dat er aan de voeten wordt geduwd en getrokken, dat de voeten worden beoordeeld en behandeld, en dat er druk wordt uitgeoefend op het gebied waar dat het meest nodig is. Bij een reflexologie behandeling gebruiken we geen enkele vorm van geneeskunde, we geven de patiënt alleen advies over wat te doen, en voeren geen enkele procedure uit. We stellen voor dat de patiënt daarnaast een sterke geest ontwikkelt, van de vele voordelen van een reflexologie behandeling zijn de grootste voordelen de mentale voordelen. Een patiënt een mentale kijk geven die hem naar herstel leidt, is het grootste voordeel van reflexologie. De geest en het lichaam zijn met elkaar verbonden, als de patiënt geen goede geest heeft dan zal de patiënt geen goed lichaam hebben, wat kan leiden tot ziekte bij de patiënt tijdens de behandeling met reflexologie om blokkades op te heffen.

Welke voordelen biedt reflexologie voor de voet? De reflexoloog zal verschillende reflexpunten over de hele voet masseren en manipuleren om ontspanning te bevorderen en ook de bloedcirculatie in de voeten te verbeteren. Door dit proces bevorderen we ontspanning van de voeten; ze zijn in staat om vermoeidheid en spanning af te schudden. De reflexoloog zal ook werken aan het herstel van die reflexen van lichte tot ernstige aandoeningen waaronder circulatiestoornissen, neurologische, orthopedische en vele andere ziekten.

De reflexoloog zal de meeste grote voetproblemen vergemakkelijken en behandelen, waaronder fasciitis plantaris, neuromastoïdema, tarsaal tunnelsyndroom, hielpijn, hammertoes, voetgerelateerde rugpijn en migraine. De reflexspecialist zal u ook helpen bij stressfracturen van de voet, stressfracturen van de hand, andere bekkengordels en andere problemen van de benen. De wellness-specialist helpt u bij diepe voetschimmel en ingegroeide teennagels.

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.