Telefoonnummer

+123-456-7890

Email

mail@domain.com

Openingstijden

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Highlights Amsterdam

Kijk eerst eens naar je haar. Ziet het er gezond uit? Gezond haar heeft veel natuurlijke glans. Zuiver en gezond haar moet glanzen. Niet dof en lusteloos. Een gezonde glans voegt schoonheid toe. b. Kijk nu naar je gezicht. Hoe duidelijk zie je je gelaatstrekken? Zelfs probleemplekken zoals acne kunnen verborgen worden met de juiste haarkleur.

1. je moet ook denken aan de kleur van je ogen. Afhankelijk van welke kleur ogen je hebt, kies je dienovereenkomstig je haarkleur. Als je groene ogen hebt, met donker haar, zal je er goed uitzien met een lichtere kleur zoals blond. Aan de andere kant, als je brillenglazen hebt, zal het beter staan met donkerdere tinten.

2. Nu, je moet deze selectie uitwerken. Dit is geen simpel Kies-een-straathoek type scenario. Kies niet gewoon de roodste uit de lijst. Het is beter om voor de andere opties te gaan, als je haarkleur door de andere opties zal gaan.

3. Als je dat gedaan hebt, zijn hier de andere stappen om te overwegen. Hoe gaat u slapen? Natuurlijk gaat u slapen. Maar het is niet slim om je haar drie dagen lang ongewassen te laten groeien. Zo lang zal uw haar er niet mooi en vlekkeloos uitzien. Je zult vlekken vinden in de schoonmaakmiddelen. Je zult er ook moddervlekken in vinden. Na drie dagen zult u ofwel uw haar willen reinigen of er iets anders mee doen. Het is niet goed om het zo te laten.

4. Dit alles betekent dat je je hoofd moet bedekken met een hoed of een sjaal. Waarom? Doe het omdat je 2 graden Celsius wilt verliezen. Het betekent dat je altijd droog haar moet hebben. Dit is niet altijd waar, maar als je het mooi en glanzend wilt houden, is het noodzakelijk.

5. Uw haar gezond houden is echter niet zo moeilijk. Er zijn een heleboel dingen die je kunt doen. Het belangrijkste is om het te laten ademen. 100% van de haargroei die je ziet, groeit niet noodzakelijk je hele hoofd uit. Je moet experimenteren om het te laten ademen. Dit is niet altijd gemakkelijk. De beste manier om het uitgroeien te stoppen is de punt afknippen. Soms zorgt het afknippen van de haarpunt ervoor dat het geen water meer opneemt.

6. Om de groeisnelheid van uw haar te verhogen, moet u het ongeveer om de vier tot zes weken conditioneren. Als u de conditioner met uw vingertoppen in uw hoofdhuid masseert, wordt het niet alleen beter opgenomen, maar wordt ook de hoofdhuid gestimuleerd en worden de haarwortels gestimuleerd.

7. Gespleten haarpunten zijn in feite gewoon oncontroleerbare eigenschappen van het haar. Hiervoor moet u een aantal haarverzorgingsproducten aanschaffen die de gespleten haarpunten voorkomen en die herkennen dat het een probleem is. Meestal is het zo dat hoe geavanceerder het product is, hoe effectiever het zal zijn.

8. Als u uw shampoo in de loop van het jaar niet vaak hebt vervangen, kunt u overwegen om dat nu te doen. Soms kan een subtiele verandering van ingrediënten of stylingproducten al een groot verschil maken.

9. Probeer warmtestyling te vermijden wanneer u kunt, tenzij u naar de kapper gaat voor een knipbeurt. Bepaalde haarwerktuigen zoals steil tangen en föhns kunnen het haar beschadigen en moeten vermeden worden tenzij het noodzakelijk is.

10. Probeer goed te eten en veel water te drinken, zodat je haar goed zal groeien. Door uw dieet te verbeteren, zult u de kwaliteit van uw haar verbeteren en ontdekken dat het ook sneller zal groeien.

11. En kruid je dieet met dingen als kwarkaroma’s, eigeel, gewone yoghurt en een beetje olijfolie. Deze zijn ook allemaal uitstekend voor je haar.

12. Gebruik één keer per week een intensief verzorgende shampoo om het vocht in uw haar vast te houden en klitten en knopen te bestrijden.

13. Op het einde van de dag, om welke reden dan ook, moet u uw haar warm stijlen met iets dat daarvoor ontworpen is. Er is een scala van verschillende modellen die u kunt kopen in de winkel of van online.

Met deze eenvoudige stappen bent u in staat om gezond mooi haar te krijgen. Voeding is net zo belangrijk als al het andere als je gezond haar wilt krijgen.

Lees meer:
Balayage Amsterdam 
Keratine behandeling Amsterdam 

 

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.