Telefoonnummer

+123-456-7890

Email

mail@domain.com

Openingstijden

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Pedicure aan huis Oss

De belangrijkste zorg van een pedicure is zijn/haar cliënt te helpen een gezonde en mooie voet te krijgen. Dit is een eenvoudig doel dat gemakkelijk bereikt kan worden met basis voetverzorgingstechnieken. Een klant meenemen naar een pedicure voor een behandeling is een goede manier om te leren over de basisverzorgingstechnieken. De cliënt kan bijvoorbeeld een paar ontbrekende teennagels krijgen. De ontbrekende teennagels kunnen later worden vervangen door acrylnagels. De cliënt kan ook een grondiger reiniging ondergaan. Het eerste bezoek dient plaats te vinden in een professionele, adervrije ruimte, want het been wordt tenslotte niet gewassen! De pedicure zal de overtollige dode huidcellen verwijderen en de ruwe plekken gladmaken. Er zijn veel opties waaruit de klant kan kiezen, maar hij of zij zal de kans krijgen om verschillende opties te proeven en dan een betere beslissing te nemen op basis van kosten en voorkeur. Ten slotte zal een nagelstyliste de nagels evalueren en klaarmaken voor de volgende stap in de nagelverzorging.

De volgende stap in nagelverzorging is het aanbrengen van een base coat. Base coats zijn een revolutionair product dat zorgt voor een betere bescherming van zowel de nagels als de huid eronder. Het wordt ook wel skin protector of base coat genoemd. Het is een soort beschermlaag die op het nagelbed wordt aangebracht om verwondingen aan de huid, nagels en tenen van de klant te voorkomen. Wanneer nagels gebroken zijn, zijn de zusternagels eronder vaak beschadigd. De consument wil gezonde nagels en dit is waar de base coat om de hoek komt kijken. Zij bepaalde soorten lak wordt het gelijkmatig aangebracht, maar er zijn ook behalve forentsurables. Dit zijn heldere of natuurlijke nagelverbeteringen. Deze worden aangebracht op het uiteinde van de vinger en tenen, teennagels en vingernagels. Daarnaast worden teennagels gevormd en bijgeknipt. Het pluspunt is dat de nagel hierdoor kan ademen en uitgroeien. Het komt erop neer dat de basisnagels en de vingernagels als eerste worden geknipt en met een tondeuse worden opgezet. Hier zijn enkele goede tips voor een goede verzorging en behandeling van de vingernagels.

Vitamine E is een essentiële vitamine voor een gezonde ontwikkeling en een gezond uiterlijk van de nagels. Een tekort aan vitamine E kan leiden tot misvormde nagels en zelfs een aandoening genaamd canthaxanthine retinopathie, waarbij zich gele afzettingen vormen in de nagels. Dus als u een tekort aan vitamine E heeft, zorg er dan voor dat u deze belangrijke vitamine aanvult voor een goede gezondheid van de nagels. Calcium is een ander mineraal dat nodig is voor gezonde nagels, teennagels en voeten. Zonder calcium worden de nagels broos en zwak. Er is een bepaalde hoeveelheid calcium nodig voor de groei, en dat is waar het supplement vandaan komt. Biotine, ook wel vitamine H genoemd, wordt ook geacht belangrijk te zijn voor gezonde nagels. Biotine is verantwoordelijk voor de celgroei. Het is soms frustrerend dat er geen direct verkrijgbaar consumentenproduct is dat Biotine biedt. Meestal zijn deze producten niet evenwichtig qua voedingswaarde en daarom moet je volhardend zijn in je zoektocht naar wat voor jou geschikt is.

Zink is ook een mineraal dat een rol speelt bij de gezondheid van de nagels. Het zorgt voor de verlenging van de vinger- en vingernagelcellen. Het belang van dit mineraal is dat het de groei van schimmels tegengaat en schimmelinfecties helpt te stoppen. Als je aan fingerfood denkt, onthoud dan dat dit het beste fingerfood is omdat het het dichtst bij de nagelbasis, de dermatofyt, zit. Dermatofieten gedijen op vinger voedsel omdat ze gemakkelijk worden vernietigd door het zuur in onze handen. Dus vinger voedsel, is onze beste verdediging tegen de schimmel. Schimmel voedt zich met Keratine.De schimmel die schimmel veroorzaakt, wordt candida genoemd. Wanneer je een candida-infectie hebt, ervaar je schimmeldodende anemie, wat de meesten ervaren op de bovenkant van hun voeten. In plaats van de infectie te bestrijden, scheidt de schimmel chemicaliën af die cellen doden. Ons lichaam heeft enzymen die deze chemicaliën afbreken en de schade proberen te herstellen.

 

Lees meer

Medisch pedicure

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.