Telefoonnummer

+123-456-7890

Email

mail@domain.com

Openingstijden

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Vrouw In Gewikkeld In Witte Handdoek Liggend Op Bed Met Gesloten Ogen

Voordat u iets als een massage boekt, moet u weten waar uw kuuroord is. Als u het gebied kent, dan kunt u de uren daar controleren, en is de plaats geschikt voor uw wensen.

otted spa: slot, schoon en modern.

Spa die ik normaal bezoek heet Z avocado en het is weggestopt in een hoek van een winkelcentrum met vaste klanten. Het heeft een ie in Eindhoven, dat is gelegen in een prachtig UNESCO-beschermd gebied, en is beschreven als ‘met de ambiance van een met galeries ingelegd herenhuis’.

Met deze punten in het achterhoofd kunt u een afspraak maken voor een gezichtsmassage, lees meer over Z avocado en boek nu uw spa-avontuur.

Facial Massage.Using een gezicht pack en een geconcentreerde alpha hydroxy crème om het gezicht te masseren is een standaard gezichtsmassage praktijk. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan deze methode, die iets intensiever is en het leven echt op een positieve manier verrijkt met gevoelens van ontspanning en verfrissing. De procedure kan 10 minuten worden volgehouden, en daarna wordt een gezichtsmasker aangebracht.

Baden. Met een lichaamsscrub en een speciaal melkbad ontdekt uw klant een biologische manier om te ontspannen en de natuurlijke mineralen in de huid te verlengen, waardoor deze er jonger en zachter uitziet.

Pedicure. het polijsten van natuurlijke nagellak en het verzorgen van de nagels wordt gemakkelijker met een beetje massage. Let erop dat u de nagellak in de richting van de nagelriem aanbrengt, om te voorkomen dat de nagel terugdraait en beschadigd raakt.

manicure/pedicure. De voet is een belangrijk gebied waar de meeste mensen moeite mee hebben en toch is het niet een gebied dat gemakkelijk verwaarloosd wordt. De verzorging van de nagels en de voeten is eenvoudig door de tenen en de hielen te stretchen en in vorm te brengen. Door met een puimsteen tegen de huid te spatten blijven de voeten glad en gezond.

Massage. stage en training worden in veel kuuroorden gegeven, en het krijgen van een massage is een van de belangrijkste in-huis dingen waar een klant naar uitkijkt. De therapeutobe werkt actief met de clientèle om verschillende gebieden van het lichaam te masseren, vooral de voeten en de ontspannende heen-en-weer beweging die echt een genot is om naar te kijken als de voeten stevig van onder naar boven worden gemasseerd.

Oefening. retraite in het buitenland is voor de meeste mensen geen optie. Om privacy te verzekeren en een massage kan worden verstrekt in de loop van een normale dag. Maar een combinatie van lichaamsbeweging en therapie die het bloed daadwerkelijk in beweging brengt, is het beste aan de meeste kuurbehandelingen. Meestal als mensen denken aan een spa denken ze automatisch aan een plek waar ze even kunnen ontsnappen aan hun kleine wereld.

Wijnbad. Als je een rode wijn drinker, dan zul je genieten van deze traktatie, want je hebt je favoriete geurende olie, je tijd voor jezelf, en je kunt doen alsof je op een wijn en champagne party.

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.