Telefoonnummer

+123-456-7890

Email

mail@domain.com

Openingstijden

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Thuiszorg Roosendaa

Voorbereidingen treffen voor de juiste thuiszorg kan een beetje overweldigend zijn. Bedenk dat u een zorgteam moet regelen, uw arts, thuiszorgmedewerkers – de lijst kan eindeloos zijn.

Om te beginnen moet u uw gedachten delen met vrienden en familieleden. In de thuissituatie hebben we gemerkt dat zorgverleners vaak terughoudend zijn om te veel van elkaar te vragen en te eisen. Kies een team van thuiszorgassistenten waar u goed mee kunt samenwerken en waarvan u de relatie met de teamleden kent. Bij mijn cliënten ga ik meestal vooraf over tot een screening van nieuwe teamleden en zij blijven meestal een maand voordat ik een aanbod doe om in dienst te treden. Als het aanbod wordt aanvaard, houd er dan rekening mee dat het belangrijk is voor zorgverleners om elkaars familie en vrienden te werven. U kunt overwegen een kalender op te stellen waarop u elkaar regelmatig bezoekt, zodat iedereen weet hoe vaak hij of zij op bezoek moet komen. Een schema van 30 minuten is een ideaal schema. – Zorg ervoor dat de communicatie tussen familieleden consistent blijft. Het kan heel moeilijk zijn voor familieleden die het grootste deel van het leven van uw partner hebben meegemaakt om zich aan te passen, dus het is belangrijk om hen op de hoogte te houden.

Zorg er bij de selectie van de leden van het zorgteam voor dat iedereen uit hetzelfde land komt, dezelfde taal spreekt en dezelfde persoonlijke en professionele achtergrond en ervaring heeft. Hier is een checklist die je in je functieprospectus moet opnemen, als je dat nog niet gedaan hebt. De teamleden moeten worden gekozen met eenzelfde instelling ten opzichte van de persoon die meer steun zal krijgen. Zorgverleners moeten zich op hun gemak voelen en in staat zijn de steun te geven, d.w.z. steun bij dagelijkse activiteiten, steun bij het zorgverleningsproces (bezoeken, papierwerk en medische taken). Samenwerken vermindert de last van de zorgverlening. Het is belangrijk om naar dat gemeenschappelijke doel toe te werken. Gaandeweg zult u nieuwe hulpmiddelen, strategieën en bondgenoten op uw zorgreis ontwikkelen. Het is belangrijk dat verzorgers zich op hun gemak voelen, ontspannen zijn en kunnen genieten van de ervaring, hoewel dit vaak niet eenvoudig is.

Tenslotte, wees duidelijk, realistisch en open met verwachtingen. Probeer van tevoren te voorzien welke dingen moeilijk zullen zijn en wees daar eerlijk over. Het is ook belangrijk om realistisch te zijn over de tijd die taken in beslag zullen nemen. Een zomerkamp voor verzorgenden kan wel 3 maanden duren! Je moet dit kunnen ervaren en erover kunnen praten zonder dat het een “hoe laag kun je gaan?”-project wordt. Dit maakt het misschien gemakkelijker om eerlijk te zijn tegenover uw zorgverleners.

Verzorgers en/of de primaire verzorgers moeten weten hoe zij hun dierbare en de andere leden van het team kunnen ondersteunen. Dit is een twistpunt voor ons, en een discussie die niet uit de weg gegaan mag worden. Hopelijk hebben u en uw verzorger de wenperiode doorgemaakt en gewerkt aan enkele communicatiestrategieën en frustraties. We visualiseren allemaal het ideale scenario, hier en daar, design- Lift-the- HCV en het voelt net als wanneer je op het feest bent. De aanpak, de stijl en het forum om dit te bespreken betrof het opgeven van de liefde toen je verliefd was maar uit elkaar ging. Toegegeven, vaak is er veel bij elkaar geruzied en gevochten om terug te keren naar een oud vertrouwd huis. Natuurlijk, we houden allemaal van onze “beste vrienden” en we komen allemaal voorbereid thuis om weer bij elkaar te komen.

Er zijn veel tips en technieken voor RV-zorgverleners, en veel sites die de mensen bespreken die kunnen blijven om voor de ouderen te zorgen. Herinneringen:1) Je zou willen dat je familie weet dat je ook van hen houdt.2) Als je dingen bestelt die besteld moeten worden, zoals, het inpakken van voedsel, douches, en toiletartikelen, bij voorkeur vroeg, of ruim van tevoren van de verhuizing.3) Vraag om hulp tijdens de verhuizing–Ik persoonlijk kreeg gordijnen opgezet, haarmaskers, slippers voor als ik hielp–kwarts, gemak, en andere dingen die ik nodig had om te verhuizen.4) Op het terugbrengen van een vriend uit hun eigen huis–gedichten zijn een goede gespreksherinnering dat kan inspireren degenen om je heen.5) Als je aankomt bij het nieuwe huis, waarschuw kinderen voor de plotselinge, onaangekondigde binnenkomst.

Wat bent u bereid te doen om de meeste vreugde en geluk in uw familie thuis te houden?

Lees meer

ZZP zorg 
ZZPer zorg 

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.