Telefoonnummer

+123-456-7890

Email

mail@domain.com

Openingstijden

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Permanente make up Uden

Als je voor het eerst volle wenkbrauwen krijgt of je wenkbrauwlook wilt opfrissen, knip je wenkbrauwen dan bij om een dunnere lijn te creëren. Dit zorgt ervoor dat het wenkbrauwpotlood zich dichter in de lijnen van je wenkbrauw nestelt in plaats van in het dikke, natuurlijk ogende deel van je wenkbrauw. Trim je wenkbrauwen om de zes tot acht weken om een preciezere lijn te krijgen. Dit voorkomt ook dat je wenkbrauwen te lang en onhandelbaar worden. Als je je wenkbrauwen al langer dan een jaar draagt, kun je overwegen ze opnieuw te trimmen. Houd er rekening mee dat de wenkbrauwen onder je permanente make-up waarschijnlijk iets sneller ingroeien dan de wenkbrauwen erbovenop. Zorg ervoor dat je je wenkbrauwen bijgeknipt houdt om te voorkomen dat ze overgroeien.

exfoliëren en hydrateren

Wanneer u permanente make-up laat aanbrengen, is uw huid waarschijnlijk een beetje droog en gestrest. Dit kan leiden tot rimpels, donkere vlekken en een ongelijkmatige textuur. Hoewel je je huid niet kunt hydrateren in je permanente make-up regime, kun je het één keer per week exfoliëren met een gezichtsscrub. Eén keer per week scrubben helpt om dode huidcellen te verwijderen, zodat je huid beter kan ademen en onzuiverheden die onder de laag dode huidcellen vastzitten, worden verwijderd. Probeer scrubs die alfahydroxy- of bètahydroxyzuren bevatten te vermijden, want hierdoor kan je huid gaan vervellen. Alfahydroxyzuren zitten in veel fruit- en groente-extracten, zoals sinaasappels, grapefruits, appels, citroenen en mandarijnen. Beta hydroxy zuren worden gevonden in veel aromatische Canadese planten, zoals balsem, spar, den en cipres, en zullen minder snel huidirritatie veroorzaken.

Vergeet de lippen niet.

Permanente make-up is nu iets voor de lippen, maar de technologie is niet precies dezelfde als elders op je lichaam. Zorg ervoor dat u uw lippen scrubt en hydrateert voordat u permanente lippenstift aanbrengt. Technici van permanente make-up gebruiken een andere formule voor de lippen, een die iets dunner en lichter is dan die voor de rest van het gezicht. Het heeft ook een iets andere consistentie. Exfolieer uw lippen eenmaal per week om alle onzuiverheden te verwijderen die zich onder de laag dode huidcellen bevinden. Hydrateer je lippen dagelijks met een lippenbalsem of lipgloss om ze gehydrateerd, zacht en soepel te houden.

Conclusie.

Permanente make-up kan een prachtige look zijn en een geweldige aanvulling op uw make-up arsenaal. Het belangrijkste is om uw huid gezond en goed gehydrateerd te houden, uw huid te scrubben en te hydrateren en een SPF-zonnebrandcrème te gebruiken op uw gezicht, handen en lichaam. Deze stappen zullen u helpen grote problemen te voorkomen die er anders voor zouden kunnen zorgen dat uw permanente make-up vervaagt. Op een gegeven moment zult u permanente make-up voor uw wenkbrauwen willen overwegen. Neem een kijkje bij Studio Sano voor Permanente make up in Uden. Dit is het moment waarop u deze tips in gedachten kunt houden om ervoor te zorgen dat uw wenkbrauwen lang mooi blijven.

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.