Telefoonnummer

+123-456-7890

Email

mail@domain.com

Openingstijden

Mon - Fri: 7AM - 7PM

beautysalon

Bij microdermabrasie is het hoofddoel niet om een gepolijste huid te krijgen, hoewel dat wel gebeurt. De behandeling is bedoeld om de volgende problemen op te lossen:

Roodheid op de huid

Bossom achtige bloemen

bloeien als groenten

dunner wordend haar

correctie van poriƫn en littekens

cellulitis te verminderen

In feite herstelt microdermabrasie de manier waarop uw lichaam werkt. De behandeling is als een detox, een stressverlichter en een vochtinbrenger voor het lichaam. Wat er gedaan wordt is:

lk reinigt de huid

lk behandelt de littekens

ulge als een massage

Het microdermabrasiekristal verwijdert de bovenste dode laag van de huid en brengt de nieuwere huid naar de oppervlakte. Het stimuleert ook de groei van nieuwe cellen en collageen op de huid. De nieuwe huid is meestal roze of rood, de kleur hangt af van het type huid dat je hebt. Hetzelfde geldt voor littekens: De roze huid is ruw en de rode huid is fijner.

Een probleem na de behandeling kan zich voordoen, daarom kunnen we de behandeling niet stoppen, maar normaal gesproken zal dit:

Verdonkering van de huid

Bleeding

Swelling

Een spray na de behandeling is normaal gesproken warm en beschermt de huid gedurende enkele dagen.

Wat gebeurt er tijdens de behandeling?

Een staafje – een microborstel genoemd – wordt over de huid bewogen en het spuit zachtjes, waardoor druk ontstaat. Deze kracht of druk werkt in op de beschadigde huid, waarbij de dode cellen worden losgemaakt en de groei van nieuwe huid wordt bevorderd.

De behandeling kan aanvoelen als een elastiekje dat tegen uw huid knelt, maar is niet pijnlijk.

Elke behandeling is anders en hangt af van uw huidtype.

Hoe vind ik een goede beautysalon?

U moet zelf ervaren hoe de behandeling aanvoelt en de resultaten zien. U moet een gediplomeerd schoonheidsspecialist vinden om u te behandelen.

gelijkmatig

de stylist

hoeven niet over een specifiek scala aan vaardigheden te beschikken

de bekwaamheid om de procedure uit te voeren

Inzicht in het consultatieproces – Het is van essentieel belang de reikwijdte van de behandeling, de betrokken kosten en de duur van het verblijf van de professional te kennen. Het Better Business Bureau is een goede bron om de veiligheid van de salon te controleren.

Zorg ervoor dat u de vragenlijst correct invult – Beantwoord de vragen gewoon naar uw beste weten. Als u geen volledige antwoorden kunt geven, moet u misschien rechtstreeks contact opnemen met de nagelstudio.

U op gepaste wijze behandelen-Guanine is een Frans woord dat “behandelen” betekent, en dat is wat u moet doen aan het einde van elke behandeling. Sommige behandelingen worden op inloopbasis gedaan, dus als u daar in de salon bent, dient u zich gepast te gedragen.

Vertraging is belangrijk. Er moet een professionalisme zijn in hoe dingen met je gedaan worden. Alleen een professional zal er misbruik van maken. Mensen die van over de grens komen of uit een andere cultuur komen, zullen gewoonlijk op een betere manier behandeld worden. Zelfs als het in een remi of semi-retrograde staat is, zal het nog steeds op een professionele manier gedaan worden.

De behandeling komt in uw bloedbaan terecht en kan u een ziek gevoel geven. Normaal komt ongeveer 30% van de behandelingen voor het verwijderen van schaamhaar in uw bloedbaan terecht. Radiofrequentiebehandelingen worden natuurlijk geclassificeerd als medische apparatuur en mogen als zodanig niet in de bloedbaan terechtkomen. In het geval van laserontharing moet de machine gemakkelijk te bedienen zijn en het moet gemakkelijk gewetensvol zijn. De operateur moet de juiste technieken kennen en een goede portefeuille bijhouden.

Overleg met uw arts – Zorg ervoor dat u uw arts raadpleegt als u van plan bent een behandeling te ondergaan. Hij of zij zal ervoor zorgen dat de behandeling geen allergische bijwerkingen zal hebben of dat u geen risico loopt op medische problemen.

Raadplegen en testen – U moet altijd eerst met uw arts overleggen als u een retrofit wilt laten uitvoeren, en daarna de tijd nemen om online onderzoek te doen om het meest gerenommeerde en best ontworpen apparaat te vinden dat steeds opnieuw door echte mensen is getest. Zij zullen u een eerlijk idee kunnen geven over hoe effectief het apparaat is en hoe veilig het is, en u een idee kunnen geven over het aantal sessies dat u zult moeten bijwonen voordat er resultaten kunnen worden bereikt.

De waarheid is dat alles, zelfs lasers, fout kan gaan. Helaas staan we aan het begin van het tijdperk waarin schoonheid de plaats inneemt van gezondheid.

Lees meer:

Beauty academy

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.