Telefoonnummer

+123-456-7890

Email

mail@domain.com

Openingstijden

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Gedragstherapie honden

Het is belangrijk op te merken dat er behandelingsmogelijkheden zijn voor slechte gewoonten zoals roken en drinken, om er maar een paar te noemen die je misschien hebt ontwikkeld door je gedragstherapie. En dit is een stap die u moet nemen als u de controle over uw leven wilt krijgen: leer het slechte gedrag dat u wilt veranderen af te leren. U kunt ook praten met een arts of een counselor om u te helpen het pad van astep II gedragstherapie te bewandelen, maar hij/zij kan u veel in rekening brengen als u dit zou kunnen doen. Dit komt omdat hij/zij in eerste instantie meestal niet bekend is met de stappen die u mogelijk wilt ondernemen om uw slechte gewoonten over te dragen. Kies dus voor de begeleiding en expertise van een professional. U kunt ook een programma vinden dat ook online beschikbaar is en online programma’s voor uitgebreide gedragstherapie.

Tips over het werken met je gedrag triggers

Cognitieve gedragstherapie is een vorm van cognitieve gedragstherapie die zich richt op het veranderen van dingen waar je geest zich op richt. Bijvoorbeeld, als u uzelf op weg wilt helpen om te stoppen met longkanker, kan uw dominee of pastoor u aanmoedigen om te stoppen met roken of enkele andere veranderingen in uw levensstijl door te voeren, maar uw hersenen hebben waarschijnlijk al onbewuste verbanden gelegd waarvan sigaretten de sleutel zijn om uw leven te redden en te beheersen, en dus blijven ze volharden, zelfs in het gezicht van verleidingen om toe te geven aan uw drang om te roken. Je moet onthouden dat deze lijn van therapie op één ding is gericht: het is de verandering van je innerlijke gemoedstoestand die je op de weg zet naar een betere gezondheid en zelf-afhankelijkheid. Verwijder deze innerlijke belemmering, en u zult merken dat u geen gevaar loopt om enige vorm van stress of angst te ondergaan of uzelf op een andere manier op het pad van ongezond gedrag te werpen. Als uw slechte gewoonten van ernstige aard zijn, verwacht dan dat u ze met veel energie aanpakt, omdat u het niet alleen zou doen. Aanvaarding. Acceptatie is de eerste stap in het proces om ergens aan te werken. Als je bang bent voor verandering, komt dat door negatieve gedachten die samenhangen met de situatie die je wilt veranderen. Zo’n verandering wist meestal de meeste van deze vliegen. Maar je iets anders dat ook nuttig kan zijn:

Verken. Een voorbeeld hiervan zou zijn als je Gameday zou willen leren spelen. Je zou toch niet verwachten dat je een Gameday-kaartentafel zou bereiken zonder doorzettingsvermogen en er nooit naar te kijken alvorens het te gebruiken, zou je. Het spel zelf zal waarschijnlijk je denken en gedrag niet veranderen, maar je kunt wel doorgaan met het meer te spelen. U kunt op zijn minst manieren vinden om actie te ondernemen. Je zult zeker al die negatieve gedachten uit de weg ruimen. Ik kan begrijpen dat als dit de koers is die je wilt volgen om je leven te veranderen, het eenvoudig is. Maar, als je mentaal niet sterk bent, moet je misschien sterke en krachtige gedragstherapie toevoegen en nieuwe manieren ontdekken om je leven te leiden. Hypnotische regressie is als hypnose die een diepere interpretatie van een voorbije ervaring biedt. Het innerlijke zelf wordt bevrijd van zijn gebruikelijke beperkingen. Het helpt iemand te werken aan het veranderen van een manier van denken en gedrag. Men kan daadwerkelijk het geloofssysteem versterken of het gedrag naar een nieuw niveau brengen.

Versnellen. Het probleem om uit te leggen waarom dit werkt, is ook al duidelijk: Zoals u wellicht weet kan een persoon om een of andere reden onderdrukt worden als een emotionele reactie op een gewaardeerde les. Soms is de onderdrukkingshandeling een goed beeld van wat er in het verleden met je gebeurd is wanneer je deze emoties voelt ten opzichte van een persoon of plaats. Je geloofssysteem werd veranderd om de pijn los te laten. Ontkenning of verdringing is een niveau van heimelijke voorkeur van de persoon en helpt anderen niet echt om vooruit te komen.

Analyseren. Dit zijn programma’s die zijn gemaakt om u te helpen tegen de wil van de persoon in te handelen om uzelf te verbeteren en uw eigen leven te verbeteren. Zij moeten worden gesteld in termen die worden begrepen door een volwassene of iemand wiens geweten verantwoordelijk is voor zijn daden en gedragingen. Als deze programma’s geschikt zijn voor de andere agent van wie je leert, zullen ze effectief zijn. De effectieve programma’s zijn beter gestructureerd en bieden diepere inzichten op het pad van de persoon.

Lees meer

hondenuitlaatservice
puppycursus

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.