Telefoonnummer

+123-456-7890

Email

mail@domain.com

Openingstijden

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Schoonheidssalon Den Bosch

Een estheticus houdt zich in de eerste plaats bezig met de zorgvuldig geplande en uitgevoerde ontharing, kleuring, huidbehandelingen en dergelijke. De term “esthetici” wordt ook gebruikt om de laag van opgeleide professionals aan te duiden die in salons werken in tegenstelling tot kappers. Dan zijn er nog degenen die in nagelsalons werken maar zichzelf niet echt “esthetici” noemen. Nagelsalons hebben de neiging zich te richten op manicure en pedicure. Nageltechnici worden zelden “esthetici” genoemd. De vraag blijft dus – wat is het verschil tussen een nageltechnicus en een nagelstyliste?

Veel mensen zijn van mening dat er eigenlijk geen verschil is tussen een nagelstyliste en een nageltechnicus. Beiden werden en worden immers technici genoemd. Ze staan beiden hoog in de rangen van de ongedefinieerde arbeidersklasse. Beiden werden en worden nog steeds erkend als professionals in hun vakgebied.

Ze dragen allebei operatiekleding. Veel mensen weten dit niet. Scrubs zijn er al meer dan 50 jaar. Ze zijn er al even lang, ongeacht hoe populair een kapsel is geweest in die periode. Voordat iemand vragen gaat stellen, weet dit – scrubs worden gebruikt!! Ze worden gebruikt door alle schoonheidsbedrijven, nagelbedrijven en stylist bedrijven. Het is een schoonheidsproduct en het bestaat al veel te lang. Is het geen opluchting te weten dat zoiets simpels zo’n verschil kan maken in het dagelijks leven van mensen?

Dus nu weten we – scrubs zijn geen technici. Scrubs bestaan al net zo lang als de schoonheidsindustrie in haar geheel en zullen dat ook in de toekomst blijven.

Laten we terugkeren naar onze reddingsmissie.

Een nagelstyliste en een schoonheidssalon worden beide door hetzelfde beroep bediend. Ja, ze zijn technisch en qua diploma gelijk, maar ze dienen uiteraard verschillende banen en die banen overlappen elkaar niet noodzakelijk. Een nagelstyliste kan overal werken: achter een cosmeticabalie, in een schoonheidssalon, of waar ze maar moet werken, in één branche. Een schoonheidsspecialiste daarentegen kan in een schoonheidssalon werken en zich ook bezighouden met nail art, en eventueel andere diverse nagelbehandelingen.

Zij dienen twee verschillende functies: de ene is de consument te beschermen tegen een nagelinfectie, de andere is de consument te verfraaien en soms beide.

Nu we allemaal (hopelijk) begrijpen dat de banen van een nagel technicus en een nagel stylist niet noodzakelijkerwijs hetzelfde zijn. Maar we moeten nog steeds beseffen dat de klanten die een nagelstudio, nagelstudio, of waar dan ook waar nagel extensies zijn integraties binnenlopen er verschillende vaardigheden zijn die geleerd moeten worden. Ze zijn dus zeker niet hetzelfde.

Hier volgt een lijst van de algemene vaardigheden die je ooit zal moeten leren als nagelstyliste:

– de biologie en ziekten van de nagel en schimmel

– de verzorging en het onderhoud van kunstnagels

– de verzorging en het onderhoud van kunstnagels en handkeratine

– soms geneest van schimmelinfecties

– het cosmetische aspect van nagels, met inbegrip van de voorbereiding en het aanbrengen

– de klantendienst

Misschien moet je ook de ‘kunst van het zakendoen’ leren. Nagelverlenging is ook een zeer concurrerende business, dus je moet altijd op de hoogte zijn van de ‘lements of infectie’.

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.