Telefoonnummer

+123-456-7890

Email

mail@domain.com

Openingstijden

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Barbier Rotterdam

Voor velen is dit de plek om naartoe te gaan als ze geen zin hebben om naar de spa te gaan. Of het nu gaat om het knippen van hun wenkbrauwen, het steil maken van hun dikkere haar, of interpersoonlijke haarstyling, er zijn potentiƫle klanten die op je wachten.

Veel mensen die hun natuurlijke haar willen knippen, kunnen dat niet omdat ze maar een klein beetje haarstyling hebben gehad. Toch kijken ze misschien niet verder dan de plaatselijke kapper en denken ze dat naar wie ze ook gaan de klus wel klaart. Dit is niet het geval Vergeet niet dat er ook klanten zijn die alleen een knipbeurt nodig hebben, of misschien een stijl, maar die het snel gedaan moeten krijgen; als gevolg daarvan hebben ze misschien haast en willen ze niet wachten op de aandacht van de eigenaar als ze aankomen.

Als je denkt dat je alle vaardigheden van de planeet bezit, stel ik voor dat je je best doet om zo goed mogelijk voor de dag te komen. En in elk geval is bij een kapper of kapperszaak de beste plaats om een meester-kapper te worden. Er is zeker iets speciaals aan het werken voor jezelf en het werken in een kapsalon.

Vergeet niet aan de gevoelens van je klanten te denken. Ze zijn net naar jou gekomen omdat ze hun natuurlijke haar willen laten knippen, ze hebben het misschien al eerder laten doen en hun haar zelfs naar een minder ervaren kapper gebracht, jij bent nu de baas en ze betalen jou voor een meer ervaren baan. Iedereen voelt zich beter als hij met respect en beschaving wordt behandeld.

Als u extra lange roestvrij staalrollen hebt die u nodig hebt om uw machine voor een grote baan aan te sluiten, zou u ervoor willen zorgen dat u een grotere industriƫle type magnetische lifter krijgt. De rollen trekken neer om de planken te versnellen en hen te houden van het slingeren, en veel van deze heftoestellen hebben karretjes op hen om hen te houden van het omvallen.

Als u een scheidingslijn hebt die niet helpt het haar van uw klanten gezond te houden, wilt u misschien iets met wielen krijgen.

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.